Dama.bg Първата седмица на месец юли идва при нас с много

...
Dama.bg Първата седмица на месец юли идва при нас с много
Коментари Харесай

Виж своя пълен седмичен хороскоп

Dama.bg

 

Първата седмица на месец юли идва при нас с доста страсти, изненади и завършения. А какво тъкмо са подготвили звездите за всеки зодиакален знак?
Овен
Възможно е да си оставите при започване на седмицата време за отмора и релакс. Не са изключени пътувания към забавни дестинации, както и запознанства с ексцентрични и истински хора. След четвъртък е допустимо да се отдадете на обич и сантиментални преживявания с човек, който харесвате.
През уикенда е добре да се пазите от интриги на недоброжелатели и да внимавате на кого, какво споделяте, с цел да не давате поле за злоупотреби.
Телец
В началото на седмицата е евентуално да получите забавни доставки, позвънявания или известия, както и да предприемете къси пътувания. 
Не е изключено да ви се наложи да трупате нови познания и да черпите информация от разнообразни източници, за доказване в службата или вътрешно обогатяване. Добре е да не се претоварвате и е значимо да си оставите време за отмора или някакво занимание. След четвъртък е допустимо да се натъкнете на човек, с който не сте се виждали от известно време.
Близнаци
В началото на седмицата ще сте извънредно закрепени върху финансовото ви положение и ще сте доста прагматични. Възможно е да получите покачване или да сключите печеливша договорка. След четвъртък е доста евентуално да се натъкнете на забавни хора, които да ви обогатят и да разширят мирогледа ви и които в следствие да се окажат основни за вашия живот, както в персонален, по този начин и в професионален проект.
Рак
В началото на седмицата ще срещнете самопризнание за отминали старания и ще получите хвалба за качествата, уменията и гениите ви. При всички случаи ще съумеете да изпъкнете и най-вероятно ще получите забавни оферти за бизнес или взаимна активност. След четвъртък не са изключени разногласия с колегата или с непосредствен до вас човек по отношение на общи финанси или взаимни действия, на които е значимо да не реагирате пресилено и едностранчиво.
Лъв
В началото на седмицата ще имате опция да стартирате значими за вас планове с помощта на човек от обществената ви среда. Не е изключено също по този начин да съумеете да намерите решение на от дълго време тормозещ ви проблем. След четвъртък ще ви стане леко с напрежение в работа и за това е най-добре да съумеете да се отделите от хаоса на обществената ви среда и да намерите метод да починете и релаксирате. Голяма част от вас ще са влюбени и много мощно идеалистични във връзка с обичания човек.
Дева
В началото на седмицата е допустимо да отворите нова страница във вашия живот и да съумеете да откриете нови хоризонти, както в персонален, по този начин и в професионален проект. След четвъртък ще съумеете да срещнете хора, които ще са ви потребни за бъдещата реализация, професионално или личностно развиване. Ще се визиите в най-хубавата си светлина, само че за задачата е значимо да внимавате с прибързаните и недомислени изявления. Възможно е да измененията визията или представянето си пред хората.
Везни
Вие, Везни, ще имате нови и забавни прекарвания през седмицата. В персонален проект е допустимо да афиширате връзка, да затвърдите връзки с обичан човек или да получите забавни предложения и оферти. След четвъртък се чака да имате огромен пробив в кариерата и да постигнете обилни професионални триумфи. Нещата ще ви се случват от единствено себе си и с не доста старания.
Скорпион
Седмицата ще ви предложи забавни флиртове и занимания. Ще прекарате по-голямата част от свободното си време с най-близките ви хора. След четвъртък може да получите изненадващи позвънявания, известия или доставки. Добре е да сте деликатни със средствата за предвижване и връзка, както и при подаването или приемането на документи.
Стрелец
В началото на седмицата не е изключено да си вършиме прибързани изводи за хората, с които сте в контакт, за това е значимо да се постараете да не действате или говорите преждевременно. Не са изключени работа с непознати пари и вложения, както и задължения около наследства, заеми или заеми.  След четвъртък огромна част от вас ще си имат работа с чужденци, с правни или метафизичен въпроси. Възможно е да попътувате и да разширите мирогледа си.
Козирог
В началото на седмицата вие ще сте ангажирани най-вече с партньорствата си. Възможно е да изяснявате връзки с обичания и да сте свръх прочувствени по отношение на тези диалози. Ако съумеете да запазите хладнокръвие, може да стигнете до значими взаимни отстъпки и да постигнете съгласие. След четвъртък ще обогатите дрешника си и ще измененията визията си, подлагайки се на разнообразни козметични процедури или операции.
Водолей
Седмицата ще бъде извънредно интензивна за вас, Водолеи. Ще хвърчите по задания и ще се ангажирате с повече неща, в сравнение с можете да поемете. В някои случаи е допустимо да не довършвате започнатото или да го претупвате, което не е изключено да ядоса заобикалящите ви хора. След четвъртък ще поглезите непосредствен до вас човек и ще изкарате ползотворно време с него в приятна атмосфера.
Риби
В началото на седмицата ще сте извънредно чувствителни и любвеобилни и ще имате потребност от непосредственост и рамо, на което да се облегнете и отпуснете. Голяма част от вас ще съумеят да отделят доста време и внимание на децата си или ще се отдадат на разнообразни спортни интензивности или различен тип занимания. След четвъртък е допустимо да въведете промени в хранителния си режим или ще обогатите дрешника си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР